Din indkøbskurv

Hvorfor har vi markedets bedste priser på Office og windows?

Hvorfor har vi markedets bedste priser på Office og Windows?

Hos Officepakke er vores mål at tilbyde markedets bedste priser på software uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores service. Når du handler hos os, kan du være helt tryg ved, at du køber originale produkter, som fungerer perfekt, og som vi kan stå inde for.

Gode Priser gennem Effektive Forhandlinger

Vi har forhandlet os til nogle rigtig gode priser hos vores leverandører og fjernet alt, der ikke skaber værdi for kunden. Vores team bruger effektive jyske forhandlingstaktikker og metoder for at sikre, at vi får de bedste priser, som vi kan tilbyde vores kunder.

Fordelene ved EU-Licenser

Alle vores licenser er EU-licenser, hvilket betyder lavere priser sammenlignet med internationale licenser. Når vi sælger EU-licenser, kræver det blot, at man befinder sig i et af EU-landene under installationen. Herefter vil licensen virke uanset, hvor man befinder sig.

Støt en Dansk Virksomhed

Ved at vælge os, støtter du en dansk virksomhed, der altid gør sit bedste for sine kunder. Vi arbejder konstant på at forbedre vores tilbud og service, så du kan få det bedste produkt til den bedste pris.