Din indkøbskurv

Hvad er forskellen mellem Microsoft 365 og Microsoft 2019?

 

Microsoft 365 er en abonnementstjeneste, der sikrer, at du altid har de mest opdaterede, moderne produktivitetsværktøjer fra Microsoft. Der er Microsoft 365-planer til hjemmebrug og personlig brug samt til små og mellemstore virksomheder, store virksomheder, skoler og nonprofitorganisationer.

Office 365-planer til hjemmebrug og personlig brug omfatter de robuste Office-skrivebordsprogrammer, som du allerede kender, f.eks. Word, PowerPoint og Excel. Du får også ekstra onlinelagerplads og skyforbundne funktioner, der giver dig mulighed for at samarbejde om filer i realtid. Med et abonnement har du altid de nyeste funktioner, programrettelser og sikkerhedsopdateringer samt løbende teknisk support uden ekstra omkostninger. Du kan vælge at betale for dit abonnement månedligt eller årligt, og Microsoft 365 Family-planen giver dig mulighed for at dele dit abonnement med din familie (op til 6 personer) og bruge dine programmer på flere pc'er, Mac-computere, tablets og telefoner.

De fleste Microsoft 365-planer til virksomheder, skoler og nonprofitorganisationer omfatter fuldt installerede skrivebordsprogrammer, men Microsoft tilbyder også basisplaner med onlineversionerne af Office, fillager og mail. Du afgør, hvad der fungerer bedst for dig: Mindre virksomheder, Store virksomheder, Skole eller Nonprofit-organisationer.

Office 2019 sælges som et engangskøb, hvilket betyder, at du betaler en samlet pris på forhånd for at få Office-programmer til én computer. Engangskøb er tilgængelige for både pc'er og Mac-computere. Engangskøb giver dog ingen opgraderingsmulighed, så hvis du planlægger at opgradere til næste større version, er du nødt til at købe den til fuld pris.

Office Online er en gratis version af Office, som du kan bruge i en webbrowser. Du skal blot tilmelde dig en Microsoft-konto med en ny eller eksisterende mailadresse. Prøv Office Online-apps.