Din indkøbskurv

Sammenlign Windows 10 Home vs. Pro

Windows 10 Home 

Windows 10 Home er, som navnet måske antyder, designet til hjemmebrug og er både til nybegyndere og rutinerede brugere af Windows.

Windows 10 Home giver dig indbygget sikkerhed, Windows Hello og klassiske Windows-apps som Microsoft Edge, Mail, Kalender og Billleder med mere.

Den indbyggede sikkerhed i Windows 10 Home omfatter Windows Defender Antivirus, Firewall og netværksbeskyttelse, internetbeskyttelse, enhedsbeskyttelse samt en sikker opstartsproces, når du tænder din computer

Windows 10 Pro 

Windows 10 Pro er et nyere styresystem fra Microsoft, som fokuserer på professionelt brug og er bedst egnet til virksomheder.

Windows 10 Pro har de samme funktioner som Home-licensen, men den giver dig også væsentligt mere.

Sikkerheden får et nøk opad i form af BitLocker-enhedskryptering, der er en funktion, der låser alt på din pc, hvis du mister den, eller den bliver stjålet. Du får desuden også beskyttelse mod potentielle datalæk ved Windows Information Protection.

Windows 10 Pro omfatter desuden en perlerække af funktioner designet til virksomheder. Det drejer sig blandt andet om gruppepolitik, der administrerer pc'er, brugerkonti og grupper, bedre kontrol over opdateringsinstallationer, tildelt adgang til forskellige programmer afhængig af brugeren og meget mere i den stil.

 

WINDOWS SIKKERHED
Funktion Windows 10 Home Windows 10 Pro
x

x

x

x

x

xx

x

x

x

x

x

x

x

x