Din indkøbskurv

Windows 11 er en ny Windows-oplevelse officepakke.dk

Officepakke.dk tilbyder markedets bedste priser på Windows 11

Windows 11 er en ny Windows-oplevelse, der bringer dig tættere på det, du elsker. Med intuitiv navigation og nem organisering har Windows 11 et helt nyt udseende, flere apps og effektive måder at være kreativ og produktiv på. 

Nemmere at bruge

Alt det, du elsker ved Windows, er nu endnu bedre. Det rene nye design gør det langt nemmere at søge og finde. Og nye smartfunktioner forudsiger dine behov for at hjælpe dig med at gøre ting på en hurtig, sjov og nem måde.

Ydeevne, du ønsker – sikkerhed, du kræver

Når du investerer i en Windows 11-pc, investerer du i fremtiden. Den har ikke alene den nødvendige ydeevne og grafik til dine interesser – men holder samtidig dig og dine ting beskyttet.

 

Et kraftværk af produktivitet

Windows 11 giver flere effektive måder at være effektiv på. Uanset om det er en kompleks opgave eller blot en af de mere banale – så hjælper nye multitaskingværktøjer dig med at udføre den hurtigere, nemmere og med stil.

 

Beskyt dine data og mere

Ud over at give dig kontrol over dine data og forsvare mod malware kan Microsoft Edge også scanne nettet for at tjekke, om dine adgangskoder er blevet kompromitteret. Den har desuden den højest bedømte beskyttelse mod phishing- og malwareangreb på Windows 11

 

Køb din Windows 11 nu på vores webshop vi er blandt de få hvor man kan tale med en dansk specialist som kan svare på spørgsmål og hjælpe med installation.