Din indkøbskurv

Køb Office 2021 og spar penge

Office 2021 finder du nye funktioner til samtidig redigering, håndskriftsværktøjer, datatyper, funktioner, oversættelses- og redigeringsværktøjer, bevægelsesgrafik, brugervenlige funktioner og så meget mere. 

Samtidig redigering af dokumenter

Med samtidig redigering i realtid kan du arbejde sammen med andre i det samme dokument på samme tid. Der er ingen grund til at sende ekstra noter eller mails, da alle får besked, når en fil opdateres.

I Outlook kan du bruge Hurtigsøgning til hurtigt at finde mails

Vælg søgelinjen (placeret over Outlook-båndet) for at finde mails hvor som helst i Outlook.

Reducer overbelastning af øjnene med Mørk tilstand

Tidligere kunne du bruge Word med mørkt bånd og værktøjslinjer, mens dokumentfarven forblev lys hvid. Nu tilbyder Mørk tilstand i Word også et mørkt lærred.

Gør forståelsen bedre med Linjefokus

Bevæg dig gennem et dokument i Word, linje for linje, uden forstyrrelser. Juster fokus for at placere en, tre eller fem linjer i visningen ad gangen.

 

Hvordan spar jeg penge med den nye Office 2021?

Køber du en Office fra vores webshop officepakke.dk så er alle vores produkter engangskøb som låses op til en specifik bruger og kan bruges derefter resten af computerens levetid. Microsoft 365 er en lejelicens, du binder op på din bruger og betaler hvert år. Office 365 bliver dyrere når man har det i flere år.