Din indkøbskurv

Hvad skal du holde øje med, når du skal købe et software produkt?

Desværre hører vi tit fra kunderne at de har købt katten i sækken. De fleste falder over den markant billige pris, som de kunne få ved at købe en licens. Vi ser også langt flere henvendelser, hvor kunderne har fået en negativ og dårlig oplevelse ved at købe licensen. Det skaber en mistillid på licensmarkedet, som vi også bliver mødt af, når kunderne ringer til os. Vi anbefaler altid, at du som kunde skal holde øje med om webshoppen er e-mærket og Microsoft partner.

E-mærket står for sikker handel. E-mærket er den danske certificeringsordning, som arbejder for at skabe en tillidsfuld e-handel mellem kunden og den erhvervsdrivende. Med e-mærket er du dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner pr. handel, og samtidig bliver den erhvervsdrivende løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel. e-mærket er en non-profit organisation stiftet i 2000 af Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv, DI, FDIH, Finansrådet, Dansk IT og HK.

Certificeringen af vores webshop sikrer at alle forhold lever op til alle danske regler og love, samt sikrer gennemsigtighed og let tilgængelige informationer. Hjemmesider der har e-mærket er kundernes garanti for at det ikke er en "fup og svindels" side, de er landet på. Du kan som kunde trygt handle hos os, da vi både er e-mærket og Microsoft partner.

vi leverer Software til hele norden og alle vores licenser er originale og købt hos officielle europæiske distributører, og kan aktiveres direkte online umiddelbart efter køb og installering. Vi står ikke blot for din sikkerhed men også blandt de få leverandør som kan hjælpe med at svare på dine henvendelser.

Du kan kontakte os og tale med en dansk talende specialist, som står klar til at hjælpe dig. Mere end 18.000 tilfredse kunder har allerede handlet og mere end 1100 positive anmeldelser på Trustpilot. Jeg håber at du vil vælge os, når du skal købe dit produkt og vi vil gøre vores bedste, for at du som kunde får en god oplevelse hele vejen igennem. Ligesom resten af vores tilfredse kunder

 

Office, Office til Mac, windows, Project, Viso og Server. 

 

https://www.officepakke.dk/collections/produkter