Din indkøbskurv

Office til familier og mindre virksomheder

Primære fordele

De vigtigste funktioner, så du kan få klaret det hele. Office Home and Business 2021 er til familier og mindre virksomheder, der ønsker de klassiske Office-apps og mail. Den indeholder Word, Excel, PowerPoint og Outlook til Windows 11 og Windows 10. Et engangskøb installeret på 1 pc eller Mac til brug i hjemmet eller på arbejdet.
Et engangskøb
Installer på én pc eller Mac
Klassiske Office-apps

Et engangskøb

Installer på én Mac

Klassiske Office-apps


Klassiske apps til hjemmet og firmaet

Word
Excel
PowerPoint
Outlook

Hvad er forskellen mellem Microsoft 365 og Office 2021?

Microsoft 365 er et abonnement med premium-apps som Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher og Access (Publisher og Access er kun tilgængelige på pc). Appsene kan installeres på flere enheder, herunder pc'er, Macs, iPads, iPhones, Android-tablets og Android-telefoner. Microsoft 365 omfatter også tjenester som 1 TB OneDrive-lagerplads, 60 Skype-minutter pr. måned samt Microsoft-chat og -telefonsupport. Med et abonnement får du de nyeste versioner af appsene og modtager automatisk nye opdateringer.

Office 2021 er et engangskøb, hvor du får klassiske apps som Word, Excel og PowerPoint til pc eller Mac. Office 2021 inkluderer ikke nogen af de tjenester, der følger med et Microsoft 365-abonnement. Engangskøb har ikke en opgraderingsindstilling. Det betyder, at hvis du planlægger at opgradere dit køb, når den næste store udgivelse kommer, så skal du købe den til fuld pris igen.
Office pakke har kun engangskøb, hvor du ikke skal fornye dit abonnement. Det betyder at du kan spar penge og har en Office pakke du kan bruge i flere år. Du er velkommen til at tale med vores specialister, som gerne vil hjælpe dig med at finde den rette løsning. Kontakt os på mailen support@officepakke.dk eller ring til os på 31 17 18 31